Meteen naar de inhoud

Schrijfretraite Wijk aan Zee

Houd jij van schrijven maar weet je niet waar te beginnen? Ben jij al even aan het pennen maar kun je wel wat nieuwe inspiratie gebruiken? Of wil je gewoon fijn een weekend ontspannen en je lekker creatief uitleven? Dan is Schrijfretraite Wijk aan Zee iets voor jou!

Tijdens dit weekend oefen je (nieuwe) schrijftechnieken en wordt je creativiteit geprikkeld. Ook deel ik praktische tips en tricks om inspiratie te vinden én vast te houden. Deze retraite is geschikt voor iedereen die er behoefte aan heeft, of je nu ‘serieus’ schrijft of gewoon voor je plezier.

Gun jezelf een weekend vol ontspanning en inspiratie!

Wanneer: vrijdagavond 31 maart tot en met zondag 2 april 2023
Waar: Herberg Be my Guest te Wijk aan Zee

In samenwerking met kunstherberg Be my Guest in Wijk aan Zee (nabij Haarlem), organiseer ik een heerlijk creatief weekend vol schrijfoefeningen, wandelingen en creatieve workshops.

Wijk aan Zee

In een kleine groep volg je twee dagen lang workshops rondom thema’s als inspiratie, schrijfstijl en personage-ontwikkeling. Ook gaan we lekker de natuur in, want die is er volop in Wijk aan Zee!

Herberg Be my Guest bevindt zich op korte loopafstand van zowel het strand als het dorpscentrum. Behalve langs de zee, kun je ook heerlijk wandelen in het rijke duingebied vol Schotse Hooglanders en wilde paarden. Kunstliefhebbers kunnen genieten van de beeldenroute ‘Zee van Staal’.

De Herberg

Be my Guest is de ideale uitvalsbasis voor een inspirerend en creatief verblijf. Elke kamer is namelijk ingericht door een andere kunstenaar en heeft een eigen thema. Verder heeft de herberg een eigen studio en miniatuurmuseum.

De retraite is inclusief

  • Twee overnachtingen in herberg Be my Guest
  • Eén uitgebreid diner in het eetlokaal
  • Twee heerlijke ontbijtjes met streekproducten
  • Twee dagen vol creatieve workshops en schrijfoefeningen
  • Schriftelijke feedback op je eindopdracht

Tarieven:

Alle tarieven zijn inclusief de bovengenoemde onderdelen. (2 overnachtingen, 1x diner, 2 x ontbijt, workshops en feedback)

  • Privékamer met gedeelde badkamer: € 370
  • Privékamer met eigen badkamer: € 410

Kom je met zijn tweeën en wil je een kamer delen? Dan zijn de prijzen als volgt:

  • Kamer met gedeelde badkamer: € 320 p.p.
  • Kamer met privébadkamer: € 335 p.p.

Ben je met een groepje van drie of vier personen en wil je gezamenlijk deelnemen aan het weekend? Ook dat is mogelijk! Neem hiervoor contact op.

Retraite zonder overnachtingen

Wil je deelnemen aan de retraite zonder in de herberg te overnachten? Ook dat is mogelijk. Geniet van een weekend boordevol schrijfworkshops, ontspanning in de natuur en lekker eten. Je krijgt één diner en twee keer ontbijt, maar je verblijf is op eigen gelegenheid. De kosten hiervoor bedragen €140 euro.

Schrijf je in!

Deze retraite heeft maar een beperkt aantal plekken. Wacht dus niet te lang met je inschrijving. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar lottepetersen93@outlook.com. (Of kijk op mijn contactpagina.) Geef hierbij door of je een kamer met of zonder eigen badkamer wenst. Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging.